IDER – Mirror (låt)

Vid ungefär den här tidpunkten för två år sedan satt jag och blickade ut över Öresund, eller så var det kanske Lommabukten jag såg. Musik i öronen och ett knapprande på tangenterna, ett frilansuppdrag; webbtexter om diverse artister till en festivalsajt skulle knåpas ihop. Jag minns att jag tyckte det var kul och utmanande att skriva.

Jag minns också att jag där och då, reflekterade över hur snabbt mitt liv hade förändrats, hur mycket bättre jag mådde och hur lyxigt det hela kändes; att få skriva om musik, dricka kaffe och blicka ut över ett hav.

En av artisterna jag skrev om var London-duon IDER. Nu är brudarna ute med en ny låt, Mirror. Medryckande pop med en vass text rakt igenom. En låt om när tankarna inte slutar snurra, när det man ser i spegeln är fel och fult.

<3

/Veronica

Foto: Mike Massaro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *