Andliga verktyg (video)

Musikmediumet hoppar ut i det okända och testar ett nytt format: video. Hjälp! I denna första video från min nya Youtube-kanal berättar jag om vilka andliga verktyg som berikar min vardag.

Förtydliganden till videons innehåll:

8.11 minuter in – Magiska oljor, dessa inhandlar jag från KANI Naturapotek, dessa oljor hittar ni här

11.56 minuter in – Orakelkortleken av Angela Hartfield & Josephine Wall heter “Whispers of Healing” och ni hittar den bland annat på Adlibris

23.40 minuter in – Orakelkortleken av Denise Linn heter “Gateway Oracle Cards” och ni hittar den bland annat på Adlibris

31.40 minuter in – Här pratar jag om Tarotkort och är lite förvirrad (Stora Arkanan har 22 kort inte 21). Den klassiska tarotkortleken som jag visar er heter “Thoth Tarot” av Aleister Crowley och Frieda Harris. Boken som jag refererar till heter “Tarot – Själens spegel” och är skriven av Gerd Ziegler. Boken bygger på Crowleys Thoth Tarot.

Videon är lång, bare with me, ska göra kortare och mer strukturerade videos framöver. Förhoppningsvis lär jag mig också att klippa (om det behövs) samt se till att ljudet är stabilt hela tiden. Återkom gärna om ni har synpunkter på innehållet eller önskemål till kommande avsnitt.

Kontakta mig här.

<3

/Veronica

Ps. följ gärna Musikmediumets Youtube-kanal

One Reply to “Andliga verktyg (video)”

  1. Hej dotter. Modigt av dig att prata fritt. Bra innehåll,men för mkt jag tappar fokus. Eumljud när du pratar, öva in ett manus och var säker på vad du vill förmedla. Kortare avsnitt om varje del som du använder. Annars personligt och intressant. Heja övning ger färdighet. Puss kram 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *