Om Musikmediumet

Nämen hej! Vad roligt att du har hittat hit.

Musikmediumet är jag – Veronica Larsen. Andlighet är min motor och musik mitt bränsle. Jag dansar på kreativitetens gröna äng, men stannar ofta upp; för att beundra Moder jords skönhet, för att uttrycka mig, för att lära mig det jag ännu inte kan. Mitt ledord i livet är mod.

Musikmediumet vill utmana fördomar om alternativ andlighet, diskutera och förena skilda ämnen samt uppmuntra till en andlig livsstil. Med andra ord: sänka trösklar, öppna dörrar och släppa in ljus.

Människor idag lider brist på vila och kärlek. En andlig vardag, oavsett hur du väljer att forma den, fyller på din egen källa och andras. Andlighet som livsstil kan beskrivas som att ha en kärleksfull vän och en tuff coach vid sin sida – samtidigt.

Musikmediumet.se vill vara en vilsam webbplats för reflektion, inspiration och upplysning. Oavsett vad du är nyfiken på så är du varmt välkommen.

Musikmediumet är numerolog och erbjuder numerologisk vägledning. Jag utforskar även mitt konstnärskap genom att måla en orakelkortlek

Min yrkesmässiga bakgrund hittas inom service, kommunikation, marknadsföring och upphandling samt musikjournalistik. Min andlighet praktiserar jag genom att använda mina verktyg. Att utveckla mitt mediumskap och mina förmågor inom ESP är min målsättning.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook, och lyssna på spellistan. Vi ses!

Texter, bilder och innehåll är unikt för Musikmediumet.se och får ej kopieras. Allt innehåll av ‘Veronica Larsen’ om inget annat anges.