Om Musikmediumet

Nämen hej! Vad roligt att du har hittat hit.

Musikmediumet är jag – Veronica Larsen. Andlighet är min motor och musik mitt bränsle. Jag dansar på kreativitetens gröna äng, men stannar ofta upp; för att beundra Moder jords skönhet, för att uttrycka mig, för att lära mig det jag ännu inte kan. Mitt ledord i livet är mod.

Musikmediumet vill utmana fördomar om alternativ andlighet, diskutera och förena skilda ämnen samt uppmuntra till en andlig livsstil. Med andra ord: sänka trösklar, öppna dörrar och släppa in ljus.

Människor idag lider brist på vila och kärlek. En andlig vardag, oavsett hur du väljer att forma den, fyller på din egen källa och andras. Andlighet som livsstil kan beskrivas som att ha en kärleksfull vän och en tuff coach vid sin sida – samtidigt.

Musikmediumet.se vill vara en vilsam webbplats för reflektion, inspiration och upplysning. Oavsett vad du är nyfiken på så är du varmt välkommen.

Musikmediumet är numerolog och erbjuder numerologisk vägledning. Jag utforskar även mitt konstnärskap genom att måla en orakelkortlek. Jag är uppvuxen och bosatt i Stockholm.

 

Min bakgrund

Min yrkesmässiga bakgrund hittas inom service, kommunikation, marknadsföring och upphandling samt musikjournalistik. Jag har en kandidatexamen i Informationsdesign – Textdesign från Mälardalens Universitet.

Jag har även studerat engelska, ledarskap och organisation samt music management. Hösten 2019 utforskade jag min egen kreativitet i konstkursen ”Lust Att Skapa” på Södra Stockholms folkhögskola, och 2021-2022 studerade jag projektledning på samma skola.

 

Min andliga resa

Andlighet, medialitet och holistisk hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat, och genom åren har jag utforskat min andliga praktik på olika sätt. För mig går personlig och själslig utveckling hand i hand. 

Jag besitter kunskaper inom numerologi, tarot och astrologi och jag har läst kurser inom andlighet, religionsvetenskap och esoterisk historia. Jag har deltagit i cirklar och kurser inom det nyandliga området samt genomgått shamanska initieringsriter i Nusta Karpay. 

Min andlighet praktiserar jag genom mina verktyg. Att utveckla mitt mediumskap och mina förmågor inom ESP, healing, vägledning och kanalisering är min målsättning.

I mitt arbete som numerolog får jag användning av min goda intuition. Att lära ut och inspirera andra är en stark drivkraft.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook och lyssna på spellistan. Vi ses!

Texter, bilder och innehåll är unikt för Musikmediumet.se och får ej kopieras.
Allt innehåll av ’Veronica Larsen’ om inget annat anges.