Lektion 3: Själstal

Lektion tre i numerologiskolan fokuserar på SJÄLSTALET, ett tal som alla, intresserade av sin egen själsresa säkert tycker är extra spännande!

Detta tal kommer med insikt om din själs längtan; vad den vill, mår bra av och behöver lära sig i detta liv.

VAD FÅR DIN SJÄL ATT SJUNGA

Själstalet kommer också med utmaningar, lärdomar och livsläxor. Det här kan för ett otränat öga vara lite svårtolkat, men ju mer du jobbar med din egen personliga utveckling desto enklare. När vi får en förståelse för att allt i livet kommer med lärdom och utveckling kan vi se tillbaka i backspegeln med ökad självkännedom.

Det kan tyckas märkligt att Numerologi sitter på ”svar” från din själ men enligt mig finns här många ledtrådar att hämta. För egen del har jag fått flera insikter via mitt själstal.

Här kommer ett tips för hur du kan närma dig ditt Själstal:

Varje år har du ett personligt Årstal. Om du till exempel har Själstalet 8 så kommer du med jämna mellanrum även få talet 8 som Årstal. Observera noga vad som händer de år du har talet 8. Vad sker? Vilka utmaningar får du? Hur mår du? Känner du dig nedtyngd eller lätt inombords?

När mitt Själstal sammanföll med mitt Årstal för några år sedan, minns jag det som ett år av inre växande och inre frid. Jag upplevde en enorm frihet av att känna mig i samklang med min själ. Jag fick göra allt det som gjorde min själ glad.

Många med mig tror på reinkarnation i någon form, att vi lever flera liv och att vi innan nedkomst på Tellus har en diskussion med vårt ”team” kring vad vi ska fokusera på denna gång.

Själen befinner sig ju också på en lång resa, så att själstalet sägs ge bud om själens längtan, ger faktiskt också information om vad som kan ske i livet efter detta. Kanske sår vi frön till något nu som vi väljer att utveckla ännu mer i nästa liv? Ty livet är oändligt.

Alla lektioner i numerologiskolan hittar du här!

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *