North Caroline – Call It / Sugarcoated (låt)

Bakom artistnamnet North Caroline hittar vi Anna Hallberg från Östersund, också medlem i bluesrock-bandet Running Cooper. North Caroline är Annas soloprojekt, hittills har två singlar släppts men även en EP är på ingång.

Att beskriva musiken från North Caroline? Inte helt lätt! Låten Sugarcoated har en cool funkig basgång och en text som lätt sätter sig på hjärnan, andra singeln Call It börjar oskyldigt med fågelkvitter och följsam melodi, men växer till en sexig bluesrökare. Annas minst sagt coola röst andas en skvätt whisky, läppstift och country. Jämtländsk fire in a bottle.

Följ Annas resa via Facebook och Instagram och lyssna på låtarna nedan.

<3

/Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *