I’ve got the power: Numeroskop för 2024

I vanlig ordning så gluttar jag i spåkulan och siar om vad året kan komma att erbjuda för oss alla rent kollektivt. Till min hjälp har jag numerologin, läran om siffrors energi. Det som är så spännande med numerologi är att varje siffra har sin egen unika karaktär. Därför blir skiftet från ett år till ett annat så tydligt, rent kollektivt. Förra året hade vi 7:an.

Du kan läsa min prognos för 2023 här.

Summerar vi 2024, får vi talet 8. Ett kraftfullt tal som har med makt, kontroll, pengar, rättvisa, balans och jämlikhet att göra. Nu riktar universum strålkastarljuset mot makthavare, politiker, regeringar, diktaturer, bolagsstyrelser, banker, rättsväsende, media, ordningsmakt och domstolar.

Personer med framgång, synlighet och inflytande kan hamna i ropet för deras ekonomi, maktposition eller åsikter.

8:an som kollektivt årstal hade vi senast 2015, 2006 och 1997. Kommer du ihåg vad som hände i samhället eller i ditt liv under dessa år?

Ledarskap, makt och kontroll

8:an är ett tal som vill axla ansvar, leda och delegera med makten att bestämma. Vi hittar många chefer, vd:ar, företagsledare och projektledare bland 8:orna. Vem eller vad som bestämmer över oss kan få delar av världen i gungning under 2024. Är vi i trygga händer eller är tryggheten en illusion?

Vi kan se nyheter om människor som ”tar makten/lagen i egna händer”, ledare som blir ifrågasatta eller makthavare som avgår, avsätts, avlider eller tvärtom – tillskrivs ännu mer makt.

Presidenter, statsministrar, partiledare, diktatorer, befälhavare och åklagare kan hamna i fokus samt de som befolkar slott och herrgårdar. Vi kan se händelser rörande kungahus, tsar- och furstendömen.

8:an styr arbete vid myndighet, verk, departement, regering, riksstad och ambassad. Det kan bli en redig röra i politiken, både här på hemmaplan och inom EU. Nya ansikten kan ta plats i stolarna.

Energin i samhället vill granska makten, men makten kan vilja stänga dörren om sig. Vi kan få se prov på slughet, maktspel, maktdemonstrationer, lobbyism, påverkan och parter som agerar i maskopi.  

8:an är även talet för dold makt, för personer med osynlighetsmantel som arbetar ”undercover” eller som verkar i bakgrunden men med stor makt att påverka. Du vet aldrig vem som känner vem, så möt varje människa med respekt och gott omdöme.

Pressekreterare, kommunikatörer, PR- och pressansvariga samt social media managers kan få det hett om öronen, bli ifrågasatta eller uppleva större genomslagskraft för sina budskap.

Vi kan se händelser rörande nyhetsbyråer, nyhetssajter, magasin och tidningar eller radio, tv-kanaler, streamingtjänster, poddar, ljudböcker, Youtube och video-appar. Rättigheter, ekonomin eller censur kan vara inblandat.

Händelser kan även röra nyhetsuppläsare, journalister, politiska debattörer, programledare, utrikes kommentatorer och chefredaktörer men även producenter, klippare/redigerare, dramatiker, manusförfattare och regissörer. Hur något är skildrat, vinklat eller klippt kan skapa debatt.

Teman kring makt och kontroll kan även visa sig i hushållen. För vem har makten i ditt liv? 2024 kan bli året du tar tillbaka rätten att själv bestämma eller upptäcker hur mycket makt att påverka du faktiskt har. Vi kommer bli observanta på ledarskapet hemma/på jobbet och allas ansvarsroller.

Diskussioner kring vad som influerar och påverkar barn och unga kan blossa upp. Barnuppfostran och regler satta av föräldrar kan vara på tapeten eller önskan om mer auktoritära roller i skolorna.

En lärare, förälder eller rektor kan få uppmärksamhet för ett initiativ eller ett visst handlande i en situation. Det kan även röra pengar i en skolkoncern eller händelser på en privatskola.

Fattiga och rika

Något 8:an kan komma att belysa under året är rikedom och fattigdom. Vi kan se nyheter och debatter som rör lyxkonsumtion, lyxmärken och VIP-event för de kändaste och rikaste. Vad makthavare och kändisar gör med sina pengar (eller skattepengar) kan bli uppmärksammat.

På ett mer privat plan kan vi vilja se över vad vi tjänar, sparar och spenderar men även vem/vilka vi delar pengar med samt vilken inställning vi har till pengar, och hur vår uppfattning om vårt egenvärde påverkar vår ekonomi.

Vill du boosta ditt mindset gällande pengar och företagande?
Lyssna på Moneyfestation-podden med bästa duon Nadia och Anna

från nätverket Awake Rich.

I 8:an är uppmaningen att finna balans, dela på resurser och tillgångar men också att se till jämställdhet och jämlikhet. Vad är en skälig levnadsnivå och hur ser det ekonomiska stödet ut för både hushåll och enskilda personer?

Här kan vi se händelser rörande försäkringskassa, a-kassa, socialtjänst, skuldsanering, Kronofogden och Skatteverket. Det kan även röra studiebidragen hos CSN och bankernas lånevillkor samt diverse avdrag, höjning eller minskning av skatter.

Har du koll på bagua-området för välstånd och pengar? Feng Shui
kan hjälpa dig på traven i år, eller gör en magisk Money-jar/Överflödesburk
!

I 8:an är det generellt fokus på de större summorna och de institutioner som sörjer för både privatpersoners tillgångar men även stadskassan.

Det kan passera en hel del i media kring styrränta, inflation, bolåneräntor, banker, aktiemäklare, försäkringsbolag, fondförvaltning, aktieportföljer, börsras och leasing-tjänster. Vi kan se tips och råd för sparande och hur vi får budgeten att räcka längre.

Vem gör en kometkarriär och vilket företag går mot ett rekordår? Eller tvärtom, ser vi en större konkurs röra om i grytan eller dispyter rörande bolagsmonopol eller särskilda rättigheter? Vem får en stor fallskärm? Höga löner, avgångsvederlag eller förlorad inkomst kan hamna i fokus.

Avtal, kontrakt, stora inköp och dyrare försäljningar hör till 8:an. Ser vi större bolag byta ägare? Vi kan se händelser rörande upphandling, bolagsstyrning, företagskoncerner och familjeföretag.

2024 är drakens år enligt den kinesiska astrologin.

Större investeringar är bra att göra under 8:ans år. Vem vet, kanske hittar du ekonomiska bidrag att söka eller får kontakt med en affärsängel eller investerare. I 8:ans draknäste kan du få gehör för en idé som andra också tror på! Det är ett fint år för entreprenörer och nya företagssatsningar.

8:ans lyskraft kan genera många nya kunder, men 8:an är även en skicklig key account manager som tar sina kundkontakter på största allvar och vårdar sina affärskontakter och sitt nätverk.

Ska du köpa eller sälja så kan det vara bra att dubbelkolla det ni avtalat, läsa det finstilta i kontrakt, se att kvittot stämmer och att summan är rätt. Dyrt behöver inte betyda bra kvalité, se upp så du inte blir lurad. Jämförelsesajter och recensioner kan vara klokt att läsa och använda sig av.

Ser vi händelser rörande reklamationer eller anmälningar till konsumentverket?

Sverker på kundernas sida i klassiska tv-programmet Plus.

8:an kan ge oss klassiska Hollywood-berättelser om när fattig blev rik eller när rik förlorade alla sina tillgångar. Vi kan även se reportage om personer som tagit sig ifrån hemlöshet, missbruk eller kriminalitet. I 8:an hittar vi livets ytterligheter men också revanschlusta.

8:an kan bli tilltufsad och lega nere för räkning, men likt fågel Fenix så reser sig hen alltid upp från askan igen. För 8:an är talet för styrka genom tuffa erfarenheter. Ser vi någon göra en oväntad come-back?

Rättvisa och orättvisa

I 8:ans vågskålar kan det lätt tippa över om det inte är jämnt fördelat. Obalanser och orättvisa i samhället kan genera protester och upprördhet nu.

Vi kan hamna i ständiga jämförelser och krav på millimeterrättvisa. Snöar vi in oss finns det risk att den stora bilden går förlorad. Här kan vi behöva en objektiv tredje part. Skilsmässor, låneskulder, uppdelning av bohag, fastigheter eller arv faller under 8:an.

Vi kan se nyheter om rättsliga tvister eller domstolsbeslut där någon tilldelas mycket pengar. Vem döms för skattesmitning eller förskingring av pengar? Vem finansierar dold kriminell verksamhet? Vad sker kring polis, väktare, vaktbolag och parkeringsvakter? Se upp för onödiga böter under 2024.

I Tarotkortleken hittar vi 8:an representerad i korten Rättvisan
och/eller Styrkan, samt i Stjärnan och i de fyra sviterna.

Regeringar och länder kan lägga fram nya auktoritära lagförslag och förordningar för ökad kontroll och makt över medborgarna. Nya lagar och regler kan även röra ekonomiskt bistånd och skattenivå.

Ser vi fler kommunala sparpaket eller nyheter kring rika eller fattiga bostadsområden? Ekonomisk jämställdhet mellan könen, uppdelad/delad ekonomi eller ”hemmafru/hemmaman” kan debatteras.

Vi kan se händelser rörande domstolar, domar, överklaganden, advokater, jurister, åklagare, nämndemän och ekonomiska företrädare (god man). Det kan även röra juridiska rättigheter och skyldigheter.

Häkten och fängelser kan hamna i ropet, det kan röra ekonomi och personal eller de intagna och häktade. Ser vi en rymning?

Straffskala, nya straff för gamla brott eller nya typer av brott, preskriptionstid eller dödsstraff kan vara uppe på agendan, likaså ersättning för brottsoffer och rättegångskostnader. Det kan även röra sexualbrott, grooming, trafficking eller prostitution. Allt som rör sex, makt och pengar i kombination.

Något vi bör lyfta upp med 8:an, är talets starka rättvisepatos och känsla för att lyssna på båda sidor. I 8:an utreder vi vem som bär skulden och vem som står i skuld till vem. Medling, förhandling, förlikning och fredssamtal kan uppstå nu men vi kan även få se syndabockar få bära hundhuvudet.

Karma, tur och rena rama mirakel

8:an är talet för ”det vi ger ut får vi tillbaka i mångfald”, det finns mycket tur, lycka och oväntad framgång att hämta i detta tal som styrs av planeten Jupiter.

En stund i rampljuset, en lottovinst, en löneökning eller ett ödesmättat möte med någon som visar sig vara precis den du behöver i ditt liv? Ha hoppet uppe under 2024, för en positiv inställning kan komma att löna sig!

När Jupiters tal, 8:an, aktiveras kan vi se händelser kring casinon, lottospel, bettingsajter och pokerspel.

Tror du på mirakel, önskningar som slår in, gudomligt ingripande eller ödesmättad tajming? Om inte, så kan 8:ans år överraska dig. Detta tal styr divine timing, planeternas transiter, universums överflöd och det som är menat för dig. Kanske ser du nu äntligen resultat efter flera år av väntan?

I den gamla Lenormand-leken finns det ett vackert kort som heter ”Stjärnor”. Vi känner väl alla till uttrycken ”tacka sin lyckliga stjärna”, ”se sin egen stjärna stiga” och ”when stars align”?

Stjärnan som symbol hittar vi ju även i bibeln, Betlehemsstjärnan. Stjärnor symboliserar hopp, optimism, tillit, önskningar och att följa sitt syfte/sina drömmar.

Karman som du ger ut får du ju som bekant tillbaka, så var observant på vad du gör, vad du tänker och attraherar in.

8:an är som en magnet; att arbeta med bön, manifestation och attraktionslagen kan vara lyckosamt detta år. Du kan rent av få mer än vad du ville eller upptäcka att det du önskade dig inte riktigt blev som du tänkte dig. Högt ställda förväntningar kan även behöva en reality-check.

Ser vi rent av hybris och storhetsvansinne? Ja, någon kan tappa det och ha lite väl optimistiska drömmar och visioner. Bäst att ta det vi hör och ser med en nypa salt. 2024 kan vi behöva se upp med opportunism, fake news, konspirationsteorier och de som lovar guld och gröna skogar. Lagom är bäst under 8:ans år.

Att saker och ting eskalerarar med snöbollseffekt kan vi se prov på ute i samhället eller som drev i media, något kan snabbt bli viralt, bli en snackis eller få dominobrickor att falla. Det behöver varken vara positivt eller negativt, men det kan bli väldigt mycket av något.

8:an kan blåsa upp saker ur proportion med drama som följd och baksmällan kan bli ångestladdad och pinsam.

Den som lanserar en produkt eller tjänst under 2024 kan få uppleva effekten av flugor till en sockerbit. Nu kan vi få se en försäljningssuccé eller en produkt/tjänst som alla pratar om och vill ha. Något kan snabb ta slut och hyllorna kan gapa tomma. Det ska bli spännande att se vad som blir årets julklapp!

Gangsterliv, guld, glitter och glamour

Det är lite ”Mama, I made it” eller klassisk amerikansk såpopera (The bold and the beautiful, Days of our lives, Sunset beach) över 8:ans energi. För 8:an är ett tal med synlighet, framgång, drama och kändisskap över sig.

I 8:an vill vi lyckas och att andra ska se vår lycka och rikedom. Ärvda rikedomar eller nyförvärvade sådana? Eller dolda tillgångar och skumma affärer? Ja, det är inte alltid det är rent mjöl i påsen… för 8:an kan också vara livet i ”Sopranos” eller ”Snabba cash”.

8:ans lust för lyxkonsumtion kan kräva mycket av oss, pengar som vi rentav inte ens har. En energi som i desperation kan låna alldeles för mycket eller tvingas till vedervärdiga illdåd i kriminalitetens tjänst. Skulder kan växa under 2024 och vi kan se nyheter om rånförsök, hot och utpressning.

Det kan uppstå fler motsättningar mellan polis/rättsväsendet, maffia och drogkarteller världen över. Ser vi nyheter om större tullbeslag eller gömda rikedomar? Om rika som vill bli ännu rikare?

Händelser rörande kändisar, artister, influencers, rika och bortskämda kan hamna i fokus. Det kan vara girighet och ego med i bilden eller tvärtom – en önskan om att bidra mer till samhället och använda sin röst och makt för att påverka.

Detta är orakelkort nr. 8 från min tilltänkta orakelkortlek.

Tavlan målade jag under 2023 och den behandlar en del av 8:ans olika teman, men även världsläget vi hade 2023 med krig på både bortaplan och hemmaplan; gängskjutningar, bränder, explosioner och svensk vapenexport. Det finns även kopplingar till Egypten och två faraoniska gravar.

Vi ser en Ibisfågel och en Storspov samt ett trollbord med ett ouijabräde. Jag inspireras ofta av musik i mitt skapande och ”hur tavlan låter” hittar du i spellistan nedan. Du kan läsa mer om mitt orakelkortleksprojekt här och följ gärna resan på Instagram: @orakelkortsresan

8:an är talet för stora stjärnor och mainstream-musik, vi vet väl alla vilka hits som skapades på 80-talet? Nu kan en ny stjärna födas på musikhimlen eller flera befintliga göra storstilad come-back.

Vi kan få en stor sommarplåga till låt men även se händelser rörande musikproduktion, streaming, musikrättigheter, skivbolag och musikförlag. 2024 är året du ska se stora artister på scen eller satsa på drömmen om att bli artist… eller författare. 8:an kan vilja ha makten över det skrivna ordet.

En viss skönlitterär bok eller en biografi kan uppmärksammas eller en ny författare kan slå igenom. Etablerade författare och föreläsare kan ha ett gott försäljningsår med många läsare och åhörare. Vad sker på bokmässan?

Mentorskap, inflytande och utbyte av resurser

I januari gästade jag Sannas podcast och pratade om 8:an och 2024. Vi diskuterade bland annat 8:ans fina förmåga att stötta, coacha, träna och handleda andra. 8:an är en talangscout och manager som ser andras kvalitéer! 2024 kan bli året för mentorskap, coachning, nätverkande och att dela med sig av resurser. Hur kan du utbyta tid, pengar, erfarenheter och kunskaper med andra?

En person med makt, status, god ekonomi eller stort nätverk kan ta dig under sina vingar, så våga fråga någon du ser upp till om hjälp eller visa upp dig i sammanhang där du kan knyta kontakter!

De teman kring makt, påverkan och kontroll som 8:an kommer med kan utmana oss men också gynna oss. Kan du fundera över hur du kan använda din makt och ditt inflytande på sätt som gynnar andra och sprider ljus?

8:ans förmåga att lysa starkt som en stjärna kan inspirera andra, sprida hopp, glädje och tillit. Tunga energier kan lyftas, renas och transformeras med 8:ans hjälp.

Uppe i det blå och sikta mitt i prick

Stjärnor, planeter, rymdfärder och astralresor! Likt 7:an finns det hos 8:an ett intresse för vad som sker uppe i det blå. Men om 7:an var teoretisk och vetenskaplig så är 8:an mer praktisk, äventyrlig och utmanande. 8:an vill utforska och fascineras av rymdens många hemligheter och svarta hål.

Vi kan se ett större intresse för rymdresor och astronauter men även för utomjordingar, märkliga farkoster och konspirationsteorier. Det är ett stort år för astrologin och för astrologiska förutsägelser. Det som sker på himlavalvet kan ha ovanligt stor påverkan på kollektiva skeenden. Kanske även i våra egna liv?

Händelser som rör satelliter, rymdstationer, tv-sändningar, radiofrekvens, internetuppkoppling, flygplan, flygbolag, helikoptrar, piloter och flyglicens kan hamna på nyheterna.

Det som är viktigt att komma ihåg med 8:an, är att detta tal har antennerna uppåt mot universum och en förmåga att ta emot mycket kosmisk kunskap, information och inspiration. Deras visionära sätt kan få deras storslagna drömmar att slå in, men det kräver också viss urskiljning och jordat arbete. I 8:an måste vi möta upp med vårt ego, vår intention och våra allra ärligaste motiv. 

Under 2024 kan vi behöva se upp för inbillningar, fantasier och tankespöken. De rädslor och det skuggarbete som 8:an bjuder oss att utforska kan kräva mycket mod av oss, men det är värt det! Känslor som skuld, skam, ilska, sorg, dåligt samvete och otillräcklighet kan komma upp till ytan för att bearbetas.

8:an vill gärna uppåt och utåt i snabb expansion, men resan nedåt och inåt är viktig för att grunda, rota och balansera upp vår energikropp. I 8:an avgör vi vad som är intuition, inspiration och illusion.

Flyt respektive tröghet är ett tema som kan uppstå med 8:an, vi kan brista i tålamod och vilja skynda på skeenden som ännu inte är i balans.

Att släppa på kontroll, rikta uppmärksamheten åt en annat håll en stund och sluta slå huvudet i väggen kan 8:an (och vi alla!) behöva träna på. Likaså kan ett alltför snabbt flöde spåra ur och orsaka förödelse. Här måste 8:an stanna upp och behärska sig.

Är 8:an i balans så får vi en oerhört fokuserad, driven och målmedveten energi! Med ett kikarsikte kan 8:an få oss att bara ha kornet på det vi vill ha, inget annat. För det är här 8:ans starka passion och besatthet kommer in. Detta kan vi ha nytta av under 2024: en envishet och styrka som inte ger upp!

Ser vi måhända händelser kring sporter som kräver
koncentration, fokus, balans och pricksäkerhet

eller väldigt mycket muskelstyrka?

Skräck, magi, sex och hemligheter

Ni som läste min årsrapport i fjol, vet att 7:an är förknippat med andlighet, religion, psykologi, personlig utveckling, holistisk hälsa och spirituella intresseområden.

Liknande teman kan vi faktiskt se i 8:an, ett tal som gärna tar fram häxkitteln, spåkulan och tarotkorten eller agerar magiker med trollkonster och ess i rockfickan. Att ta klivet in i 8:ans Narnia-garderob kan vara förtrollande!

I 8:an hittar vi ett intresse för det ockulta, det dolda och i viss mån det förbjudna och tabubelagda. Vi kan se en stor nyfikenhet för medialitet, mediumskap, spådom, häxor, magi, skrock/folktro, spökjakter, astrologi, numerologi, tarot och kontakt med energier i andra dimensioner/på andra planeter.

Mässor, kurser, poddar, författare och profiler inom dessa områden kan ha ett populärt år.

Att skrämmas och att bli skrämd hör till 8:an. Nu kan vi lockas mer av skräckfilm, spökhistorier, halloween-kläder, läskiga böcker, tv-serier och krimpoddar. Det kan även ske händelser kring dessa teman. Ser vi en trend på sociala medier eller något som får mycket publik, lyssnare eller läsare?

Genrer och teman inom skräck, krim och brott, fantasy, aliens, ockult magi, goth och black metal kan få ett uppsving, likaså allt sex-relaterat.

Sexualitet, sexlivet och passionerade förhållanden hör till 8:an. Vi kan se ett uppsving gällande dessa frågor eller en debatt som triggas igång. Både i 6:an och 8:an hittar vi ett fokus på sex, men i 8:an kan det vara mer alternativt, udda och utforskande.

8:ans talang för magi och manifestering kan vi använda oss av under 2024, men oavsett vilka verktyg och ritualer du än använder, kom ihåg att ha ärliga avsikter och inte gå över gränsen. Förbjuden mörk magi kommer alltid att bita dig i svansen. Det kan också vara bra att sätta beskydd och vara medveten om vilka energier som är i omlopp. 8:an är som en magnet för både gott och ont.

Vi kan se prov på starka känslor ute i samhället, om 8:ans passion och besatthet inte får en sunt kreativt utlopp kan det spilla över i avund, svartsjuka och kontrollbehov.

Hemliga allianser kan bildas eller beslut fattas bakom lykta dörrar. Det kan krävas detektivarbete för den som vill avslöja någon, 8:an kan vilja sopa igen spåren. Vem vill hålla något hemligt för andra? Vem är otrogen? I år kan du få reda på en hemlighet eller enklare än annars vilja dra en lögn.

Vem eller vad går upp i rök som Ville Vessla?

Avslutningsvis bör också nämnas 8:ans koppling till död och transformation. Vi är inte förskonade från de hemskheter som sker ute i världen, mänskligheten är fortsatt drabbat av krig, svält och avskyvärda brott. Detta ser vi varje år och det tycks pågå i århundraden efter århundraden.

Ni som följt den intressanta tv-serien på SVT ”Historien om Sverige” vet säkerligen vad jag refererar till. Makt och girighet tycks vara mänsklighetens största begär.

Det kan tyckas som att det blir etter värre, men är det så? Eller ser vi bara konstanta cykler av återupprepning? Tar vi på oss alltför dystra glasögon när vi spår mänsklighetens undergång? Kanske är vi bara en civilisation av många som existerat på jorden. Det som en gång kommer ta slut, kommer också föda något nytt ur dess aska?

Nej, 2024 kommer inte vara mänsklighetens sista år. Långt ifrån. Men det kan vara värt att vara medveten om domedagsprofetior och olyckskorpar men även våra perspektiv. Är glaset halvfullt eller halvtomt?

Död och sorg är en del av livet. Oavsett om döden sker på nära håll eller långt bort väcker den tankar och funderingar kring vårt eget liv och leverne. Döden väcker oss och triggar transformation i våra liv. Sorg är också en del av kärlekens styrka, vi sörjer för att vi älskar. Förmågan att älska är fantastisk.

Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Du kommer födas och dö, födas igen
Så länge du hör musiken

Mästartalet 44 är 8:ans högre vibration

Inom numerologi har varje tal en högre vibration, detta kallas mästartal och de primära mästartalen är 11 (2:ans högre vibration), 22 (4:ans högre vibration), 33 (6:ans högre vibration) och 44 (8:ans högre vibration).

Mästartalet 44 delar i grunden 8:ans egenskaper men talet har även egna karaktärsdrag och områden som talet styr. 44 berättar om yang och det gudomligt maskulina.

Precis som hos 33:an finns det i detta tal en ovillkorlig kärlek och acceptans, men här är det en djup kärleksflod av globalt faderskap som värnar om både sig själv och andra. 44 håller, lyssnar och omfamnar, erbjuder aktivt stöd, hjälp, rättvisa och beskydd. 44 dömer inte.

Under 2024 kan vi känna av detta tal, 44:ans egenskaper kan vi hitta hos andra och utveckla inom oss själva. I tider av oro kan vi behöva någon att hålla i handen, detta kan ske rent fysiskt i vår vardag men också på ett symboliskt eller andligt plan.

Har du svårt att känna tillit och trygghet? Då vill 44 assistera dig. Släpp kontrollen och lita på att Universum har din rygg. Inget kommer gå fel, inget är i onödan och allt kommer att gå enligt Universums gudomliga plan. Affirmera att du är säker, trygg, hållen och skyddad.

Under året kan vi se teman kring brödraskap, gubbvälde, patriarkat och toxisk maskulinitet blossa upp, men även kring de krav vi ställer på manliga hjältar, artister, sportstjärnor och makthavare men även på fäder, bröder och partners. Män i media eller män i din omgivning kan uttrycka mer sårbarhet och känslor.

Vi är många, oavsett kön, som bär på oläkta sår kring det maskulina, detta år kan ge dig vägledning mot läkning. Dina förfäder, anförvanter, släktled och karma/minnen från tidigare liv kan ge dig hjälp och information.

Talet 44 kan även puffa för goda råd och stöd från en äldre, erfaren person eller från en mentor, investerare, chef, ekonomisk rådgivare, coach eller terapeut.

Jag förknippar 44 med kristusmedvetandet, vissa specifika gudar, ärkeänglar och uppstigna mästare men även med kraftplatser, gravfält, historiska och religiösa byggnader och utdöda civilisationer som t.ex. Forntida Egypten, Mayariket, Inkafolket, Atlantis och Lemurien.

Talet 44 styr över sådant vi inte ser med blotta ögat; celler, dna, atomklyvning, leylinjer, portaler, radiovågor, magnetstrålning och statiska fält. Till 44 hör även forskning, framsteg, ledarskap och företag på global nivå som får historisk betydelse för hela mänskligheten.

I 8:an hittar vi som bekant teman kring ledarskap, pengar, makt och kontroll. Talet 44 berättar om dessa temans högre vibration. Hur kan vi leda osjälviskt med kärlek, rättvisa och jämlikhet som ledstjärna? Hur kan vi se pengar från ett högre, positivt perspektiv, som ett utbyte av energi?

Kanske ser vi i år någon kliva in i ett större ledarskap, det behöver inte vara en känd person eller en makthavare, men det engagemang och den vishet som personen delar med sig av kan inspirera väldigt många. Talet 44 ger tröst och beskydd men ingjuter även mod i andra!

44 påminner oss om att sträcka ut en hand till den som
känner sig ensam eller rädd. Den som är starkare än andra
måste också som Bamse vara snäll.

En cykel på 9 år

I numerologins värld är 9-årscykeln ett faktum. Just nu närmar vi oss slutet på en kollektiv cykel, för nästa år 2025, går vi in i 9:ans avslutande och läkande år. 2024 kan vi därav se saker manifesteras, slå ut i blom och växa sig stora.

8:ans klimax och orgasmiska tillstånd ger oss tillfredställelse och känslan av lön för mödan. Men när vi firat vår tur och lycka, gått i mål och levt i överflödets rusiga tillstånd ett tag, ja, då ”tröttnar” vi även på det. Då blir det dags att summera, packa ihop och avsluta á la 9:an.

8:an kan också beskrivas som en grandios fullmåne som visar/ger oss det vi drömt och längtat efter, men även det vi förträngt och inte velat hantera. 8:an gör det dolda synligt för oss, och 2024 kan bli året då många når framgång men även insikter om vad som inte längre fungerar eller nått vägs ände.

8:ans bakfylla, hemligheter eller det vi skjutit på framtiden under 2024 kommer dock att återvända under 2025. Universum är finurlig på så vis, vi slipper inte undan och vi ges alltid det vi behöver.

TACK till dig som läste så här långt, jag önskar dig ett väldigt vackert år!

/Veronica Larsen, Musikmediumet

2024-02-28

EXTRA KOMMENTAR

Mästartalet 22

OBS! Värt att notera, återigen, är att vi har 22:an, ett mästartal som lurar i vassen. Sedan 2020 har detta inbegripit omvälvande händelser på en större kollektiv nivå för invånarna på planeten Tellus. Mästartalet 22 är aktivt under åren 2020-2029.

Mästartalet 22 är en högre vibration av talet 4, 22:an har 4:ans egenskaper men besitter också egna egenskaper. Talet 22 har en enorm nyskapande förmåga att förena människor.

Talet verkar på en global nivå och kommer med det oväntade, det osannolika, det omvälvande och det förändringsbenägna. Det inbegriper händelser av stor betydelse för många människor, inte alltid positiva sådana. Talet 4 har bland annat med nationer, länder, och militär mobilisering att göra.

Under åren 2020–2029 så kommer det vara skakigt för mänskligheten på olika sätt, styrning och ledarskap kommer att vara starkt ifrågasatt. Men det som sker triggar allt det som i grunden är positivt med talet 22. Vi kommer se utveckling och engagemang inom politik, teknologi, mänskliga rättigheter, klimat, ekologi, företagande, friskvård & hälsa, humanitär hjälp, vetenskap & forskning samt kreativa näringar.

Vi bör komma ihåg att Talet 22 är förknippat med hängivenhet, manifestation och passion. 22:an är en pionjär, visionär, idealist och frihetstörstande samhällsförbättrare!

De globala, nationella och samhälleliga strukturer vi byggt upp måste ses över, det är dags för förnyelse och förändring – speciellt gällande konsumtion, kapitalism, klimat och konflikthantering.

Mer information om talet 22 och talet 4 går att hitta i Numeroskopet för 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *