Lektion 2: Ödestal

Upprop för lektion två i numerologiskolan, är du på plats? Bra! Nu tar vi oss an ett tal som har en gnutta mystik över sig… nämligen ÖDESTALET.

Kan numerologi berätta om ditt sanna öde? Nja, om det vore så väl men Ödestalet sägs komma med information om dina inre förmågor, dina talanger och vad det är meningen att du ska ”bli” och göra i ditt liv. Ditt öde om du så vill… Men, vad vi här måste komma ihåg är varje människas egna fria vilja och nyfikenhet.

Att bli medveten om sina sanna inre förmågor och talanger är heller inte alltid någon enkel sak. Och kommer man så långt att man blir medveten om dessa, så kan rädsla, ego, omgivning eller livsbagage påverka alltför mycket att man inte vågar ta steget ändå.

Vi har väl alla haft den där vännen i vårt liv som vi uppmuntrat, berömt för hens fantastiska förmågor samt kommit med förslag på vad hen skulle kunna göra i livet (istället för det där jobbet som hen klagar på). Men när personen får höra det från dig slår hen ifrån sig att ”det kan hen aldrig klara av/vara bra på/tjäna pengar på” och så vidare. Potentialen som du ser i din vän, ser inte vännen i sig själv.

Ödestalet är en coach i Numeroskopet på så vis att den pekar på vilka gåvor du faktiskt har! Vad som än slumrar inom dig lyfter Ödestalet fram. Här kan du säkert bli både glad, förvånad och kanske till och med lite rädd för kraften du besitter.

Ödestalet kommer också med utmaningar och ödesmarkörer. Sådant som oundvikligen sker i ditt liv för ett högre syfte: händelser, skeenden, processer och upplevelser som får dig att växa.

Ödestalet kan ge en fingervisning om yrken/branscher där du verkligen kan blomstra och känna dig uppskattad men talet kan också inspirera dig till att utforska nya fritidsintressen och andra sidor av dig själv. Ta hjälp av Ödestalet på din livsväg, men välj alltid utifrån hjärtat.

Något Ödestalet inte kan ge dig är en strålande framtid på ett silverfat. För oavsett hur lovande det än ser ut i teorin/på papper så måste någon göra jobbet. Den personen är du.

Men det magiska i kråksången är att det inte behöver vara så svårt som du föreställt dig. För när vi utforskar våra inre förmågor och talanger (och lämnar tankar på status, jante, egots smörjning och cash utanför) så går det oftast förvånansvärt lätt. Det går lätt för att det någonstans finns en mening att du ska göra allt det där som du är så jävla bra på.

Sedan möter vi alla såklart utmaningar varje dag, oavsett vad vi än gör, men något jag erfarit när jag lyssnat på Ödestalet är att jag får hjälp. Hjälp av något högre, som med sin villkorslösa kärlek bara vill mig väl. Denna villkorslösa kärlek finns tillhands för oss alla. Tvivla aldrig på att du har en osynlig hejarklack som jublar åt dig. För det har du.

Precis som med alla tal i ett Numeroskop, får du med Ödestalet en siffra: 1-9, 11 eller 22. Siffran är ditt ödestal, och räknas ut genom ditt fullständiga namn vid födseln (förnamn, mellannamn, efternamn).

Får du inte riktigt ihop vilka kombinationsmöjligheter du har med Livsvägstalet och Ödestalet? De två talen kanske känns väldigt olika? Hold on! Det finns hjälp att få. Addera dessa två tal och vips så får du riktningen du styr mot: ditt Mognadstal. Detta viktiga tal lär vi oss om i lektion sju.

Alla lektioner i numerologiskolan hittar du här!

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *