Lektion 4: Födelsedagstal

På med dansskorna och ta sista tuggan av tårtan, det är dags för lektion fyra i numerologiskolan. Nu fokuserar vi på en pigg filur – FÖDELSEDAGSTALET!

Detta tal hamnar lätt i skuggan av andra mer tongivande tal i ett Numeroskop, men Födelsedagstalet är icke att förglömma.

Detta tal adderar nämligen karaktärsdrag till din person och berättar mer om dina förmågor, talanger och personlighet. Talet kan också berätta om flera av dina intressen och även yrken du haft genom livet.

Födelsedagstalet är siffran på själva dagen du fyller år. Fyller du år på en tvåsiffrig dag, adderar du dessa två tal. Till exempel 31a (4), 28e (1), 19e (1), 24e (6) osv. Fyller du 11e eller 22a behåller du dessa tal som de är.

Personligen ser jag detta tal som en positiv fläkt. Den där extra kryddan som adderar mer smak åt ett Numeroskop. Födelsedagar är ju oftast förknippade med firande, fest, glädje, njutning och kärlek. DU får skina i rampljuset en stund och det är inte en dag som alla andra dagar.

Födelsedagstalet lyfter fram sådant som gör dig unik och speciell. Dina ess i rockärmen kan man säga.

”Födelsedagstalet är din partner in crime – en kompis som ger dig high-five”

Siffran du har som Födelsedagstal kan du tycka extra mycket om och ha som turnummer. Du kan även imponeras av andra som har den siffran på mer tongivande placeringar i sitt Numeroskop. Vill man jämföra med astrologi så kan Födelsedagstalet vara din ascendent.

Har du upprepande siffror i ditt Numeroskop, det vill säga fler av samma siffra, förstärks energin från den siffran ytterligare.

När jag gör Numeroskop försöker jag tolka hur alla siffror/tal samverkar, stabiliserar, triggar, balanserar och förstärker varann. Det är väldigt spännande och utmanade att tolka.

Alla lektioner i numerologiskolan hittar du här!

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *