Lektion 6: Namntal

Numerologiskolan börjar närma sig sitt slut för denna gång, men lyckligtvis för er läsare – utan slutprov. Vi har dock två tal kvar innan vi lägger hatten på hyllan! Dags för lektion sex, NAMNTALET.

Grunden för att räkna ut dina tal är ditt födelsedatum och ditt fullständiga namn vid födseln. Här kan vi tvista om vi själva (som själ) påverkar detta, det vill säga ”styr” vilken dag vi föds på och om vi ”styr” namnet vi får.

Icke andligt troende skulle hävda att dagen vi föds på styrs av biologin och att namnet vi får styrs av våra föräldrar. Själv tror jag att detta (födelsenamn och födelsedatum) precis som vår egen astrokarta är vår kosmiska blueprint, det vi utgår ifrån i varje liv.

Att vi genom livet ibland byter namn påverkar inte vår ”fabriksinställning” och trivs man inte med sitt namn så tycker jag absolut att man ska byta.

Därför ljög jag faktiskt lite i lektion fem (Årstal). Det finns faktiskt ett tal till som kan förändras, nämligen vårt Namntal. Detta tal är ditt förnamn plus ditt efternamn. Så byter du dessa i livet, så kan ditt Namntal förändras.

Jag heter Veronica (6) Larsen (6). Men skulle jag byta tilltalsnamn till Maria (som är ett av mina mellannamn) skulle mitt Namntal vara samma ändå, för likt Veronica blir Maria en 6:a. Många förnamn och efternamn delar således samma siffra, logiskt såklart eftersom vi bara har 1-9, 11 och 22 att förhålla oss till*.

Namntalet är inte ett jätteviktigt tal i ett Numeroskop, men talet visar på vilken energi du sänder ut när du använder ditt för- och efternamn. Det kan vara kul att veta såklart, för vi använder ju dessa två namn väldigt ofta.

”Testa att samla ihop allt som det står ditt namn på!”

Siffran för ditt Namntal kan påverka andra människors intryck av dig, tex när du presenterar dig i telefon eller avslutar ett mejl med din signatur. Namntalet är förknippat med kommunikation.

Jag skulle INTE rekommendera att trixa sig fram och välja namn utifrån numerologi, det vill säga räkna ut namn för att få fram en specifik siffra. Välj alltid namn utifrån hjärtat, det du gillar.

Det kan också vara kul att kolla upp Namntalet för företagsnamn, produktnamn, artistnamn m.m. Namnet kan berätta om vilken typ av energi som vibreras ut samt om vilken målgrupp som attraheras (och vilken marknadsföring som kan passa).

Numerologiskolans sista lektion kommer handla om ett viktigt tal – vårt Mognadstal.

Här hittar du alla tidigare lektioner!

/Musikmediumet

*Vissa numerologer använder sig av flera mästartal (33 och 44). Inget är mer rätt eller fel, personligen har jag valt att bara arbeta med 11 och 22.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *