Lektion 7: Mognadstal

Dags för avslutande lektion sju i numerologiskolan och det ack så viktiga MOGNADSTALET. Har du missat tidigare lektioner så hittar du dessa här.

Bilden jag målat är en blinkning till skidbackeskylten för Livsvägstalet och spåkulan för Ödestalet 😉

Mognadstalet (1-9, 11 eller 22) får du nämligen fram genom att addera ditt Livsvägstal med ditt Ödestal. Därför är detta tal viktigt, för det visar på vilka möjligheter du har!

Mognadstalet berättar om din kraft, din potential och vad du kommer att uppleva i mogen ålder, ofta efter 40–50 års ålder. Talet kommer med ledtrådar och inspiration kring din unika väg och kapacitet. Med andra ord själva riktningen och målet du styr mot.

Vad kan hända om du plockar fram dina inre förmågor och talanger på din livsväg? I Mognadstalet kan du hitta svar. Talet kan också berätta mer allmänt om hur andra halvan av ditt liv kommer att se ut.

Mognadstalet påverkar oss mest i mogen ålder, men likt ett träd som växer med sina årsringar, växer ju även vi. Därför kan du känna av fröet till detta tal inom dig.

Det finns ju också en poäng i att vi ska uppleva vissa saker i livet innan vi är mogna för att anta en ny roll. Hur snabbt eller långsamt vi mognar skiljer sig också åt. Ta därför åldersspannet ovan med en nypa salt.

Jag har alltid tyckt det är så inspirerande med människor som i mogen ålder söker nya vägar. Det är aldrig försent att omskola sig, utveckla sin kompetens, byta yrke eller börja studera. Likväl är det aldrig försent för att våga sig på en ny livsstil, ge sig ut på resor eller upptäcka nya fritidsintressen.

Har du frågor eller är sugen på att beställa ett Numeroskop är du varmt välkommen att kontakta mig <3

Tack för att du deltog i numerologiskolan!

Alla lektioner hittar du här.

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *