Lektion 1: Livsvägstal

Håll hårt i mössan, dags för Numerologiskolans första lektion!

Idag fokuserar vi på LIVSVÄGSTAL. Detta tal går att jämföra lite med soltecken i astrologins värld. Brukar du känna igen dig i beskrivningen av ditt stjärntecken? Både ja och nej, eller hur? Ungefär så är det med Livsvägstalet.

Traditionsenligt berättar Livsvägstalet om dina:

  • Styrkor
  • Utmaningar
  • Intressen
  • Karaktärsdrag
  • Karriärval

Symboliskt brukar jag se talet som själva vägen vi vandrar, men vad vi sedan väljer på vår väg genom livet skiljer sig åt.

När jag illustrerade detta tal tänkte jag på de olika nedfarterna man kan se på en pistkarta, tex röda, gröna, blåa och svarta nedfarter som symboliserar typ av backe och svårighetsnivån. Vissa nedfarter är korta, andra långa, vissa smala, andra breda. En rik variation helt enkelt!

Jag med Livsvägstalet 3 tycker till exempel om familjebackar med plats för mycket glid och stora utforskande svängar samt roliga avstickare in i skogen. Farten ska vara lagom och föret mjukt. Livsvägstalet berättar alltså en del om vår egen energi och vad vi föredrar för ”typ av liv”.

Livsvägstalet kommer också med information om sådant vi har en naturlig fallenhet för. Att vi ofta börjar vår yrkesbana med ett jobb karakteristiskt för vårt livsvägtal är således ingen slump. Livsvägtalet är därför en god stöttepelare, som talar om vad vi är bra på och var vi kommer ”till vår rätt” någonstans.

Livsvägstalet ger också en bild, i breda penseldrag, av vad som ständigt är i fokus i vårt liv.

Precis som med alla tal i ett Numeroskop, får du med Livsvägstalet en siffra: 1-9, 11 eller 22. Siffran är ditt livsvägstal, och räknas ut genom ditt födelsedatum.

Med det sagt, Livsvägtalet är bara ett av flera olika tal i ett Numeroskop. Vill du få en kompletterande helhetsbild är det bra att också kika på dessa tal.

Här kan du susa vidare i backen till lektion två i Numerologiskolan.

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *