Lektion 5: Årstal

Back to school! Ja, till numerologiskolan alltså, nu tar vi oss an en riktig favorit hos mig, ÅRSTALET! Välkommen till lektion fem.

Detta tal kan ingå i ett Numeroskop men behöver inte göra det. Årstalet, till skillnad från de andra talen, växlar nämligen från år till år. Varje år har du ett personligt Årstal. Talet får du fram genom att addera aktuellt år med månad och dag du är född. Siffran du får fram: 1-9, 11(2) eller 22(4) påverkar vad du upplever under året.

Att veta vilket tal du har för respektive år är fördelaktigt eftersom det kommer med insikter och ledtrådar. Vilka energier kan du dra nytta av? Vad ska du fokusera på?

Precis som jag försökt illustrera med dessa bilder finns det tider i livet för sådd, tillväxt och skörd. Vissa år är perfekt för att strössla ut nya frön, andra år ska vi gräva ihärdigt med spaden. Det finns år då vi hellre ska njuta i vår trädgård och låta sådden växa av sig själv. Sedan finns det också år då det är dags att vända jorden eller gå i träda och låta gammalt förmultna.

I ca 20 års tid har jag räknat ut mitt eget Årstal och analyserat med lupp vad som skett i mitt liv för att få en förståelse för siffrornas energi. Vansinnigt intressant och faktiskt också trösterikt. Vi vill ju ofta se resultat med en gång. Det vi sådde igår vill vi skörda idag.

Att arbeta med Årstal har gett mig mer tålamod och förståelse för processer. Allt har sin gång och livet består av många olika delar. Vi kan inte fokusera på alla delar lika mycket jämt. Vissa år kräver familjefokus, andra år är det full fräs i karriären och så vidare.

Tips! Var uppmärksam på när siffran för ditt aktuella Årstal sammanfaller med andra siffror i ditt Numeroskop. Har du tex Livsvägstalet 9 och Årstal 9 kan du förvänta dig att det mesta går lite smidigare just detta år. Har du Ödestal 6 och Årstalet 6, ja då aktiveras dina förmågor/talanger/ditt öde extra mycket detta år.

Är det kanske dags att göra en liten internutredning av ditt liv? Testa att räkna ut några av dina senaste Årstal och försök att minnas vad som skedde dessa år. Kanske ser du ett mönster och får nya insikter!

Varje år har vi också ett kollektivt Årstal som påverkar energierna globalt och därmed oss alla. Är du nyfiken på kollektiva Årstal, rekommenderar jag mina Årsnumeroskop där jag siar om året utifrån numerologi.

Nyfiken på mer? Här hittar du numerologiskolans sju olika lektioner.

/Musikmediumet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *